Roger Torrent dóna suport al teixit empresarial de l’Area8 en la seva visita a les empreses Genebre i Airpharm

  • El president del Parlament ha conegut de primera mà el projecte de l’Area8 i la seva aposta per la sostenibilitat, la indústria 4.0, la innovació i la transformació digital.
  • Torrent assegura que per augmentar la competitivitat generar un ecosistema atractiu per captar talent i mantenir el lideratge en la investigació i la innovació tecnològica.  

 

El president del Parlament de Catalunya Roger Torrent ha visitat aquest matí les empreses Genebre Group i Airpharm, en una trobada organitzada conjuntament per Area8 i l’Associació Empresarial Pedrosa. Durant la jornada Torrent ha estat acompanyat de Jordi Baiget i Baltasar Pozuelo, president i director general d’Area8 respectivament, que han aprofitat la jornada per explicar-li el projecte d’aquesta associació.

La visita del President s’ha iniciat a la companyia Genebre Group, on ha pogut conèixer de primera mà l’aposta per la tecnologia i la innovació d’aquesta empresa líder en la fabricació de vàlvules i accessoris per al control de fluids. Posteriorment s’ha desplaçat a l’empresa Airpharm, especialitzada en el transport i la logística en el sector químico-farmacèutic, on Torrent ha traslladat la importància de conèixer de primera mà l’activitat del teixit empresarial català per ser conscients del gran potencial de creixement que té la zona en el present i el futur.

Per acabar la jornada Torrent s’ha reunit amb els socis d’Area8 i de l’Associació Empresarial Pedrosa, moment que han aprofitat per expressar-li quines són les inquietuds dels socis d’ambdues entitats, entre les que destaquen el manteniment de competitivitat i els reptes que cal afrontar davant l’emergència climàtica. El president del Parlament els ha traslladat el seu compromís amb el teixit empresarial i ha mostrat el seu suport a la investigació i el desenvolupament que duen a terme les empreses d’Area8.

Torrent ha recordat que Catalunya destaca per ser “líder en innovació, investigació i gestió del Big Data, a més de ser la base de start-ups més important del sud d’Europa”. En aquest sentit, també ha assegurat que “l’Area8 és un clar exemple del potencial que té el país davant la revolució tecnològica que afrontem de forma global” i ha aplaudit l’aposta de tot el polígon per aquest nínxol de mercat que aporta un gran desenvolupament econòmic i d’ocupabilitat.