Transformació Digital

 

Area8 vol promoure i impulsar el desenvolupament de les potencialitats d’Indústria 4.0 focalitzant les prioritats de la intervenció: el desenvolupament de la impressió additiva, el Big data, la transformació digital empresarial, la mobilitat urbana connectada i sostenible, l’eficiència i millora a energètica, el 5G i les telecomunicacions, la digitalització empresarial i la connectivitat de darrera generació, aplicades al teixit empresarial de serveis i la industria.

Amb això es pretén experimentar la seva aplicació en entorns industrials i tecnològics d’ample abast i especialment en l’entorn metropolità de Barcelona i contribuir a la millora  i actualització tècnica i tecnològica del teixit empresarial, des de la microempresa a la gran empresa

Transformació ecològica

 

Les especialitzacions territorials de l’Area8 han de plantejar solucions a reptes “Smartcity”, a la logística sostenible, solucions a la transició energètica o la creació d’una xarxa tancada d’energia neta i sostenible. Enfortiment de l’economia circular i creació de sinergies empresarials que simplifiquin processos i potenciïn les accions empresarials des del comú.

Comunitat Energètica Area8

Actuacions 

Taula de valoracions

Transformació social

Un dels objectius d’Area8 és contribuir al desenvolupament socioeconòmic local, des de la iniciativa per a la innovació empresarial, la Responsabilitat Social Corporativa  i en col·laboració públic-privada.

Area8 t’ofereix la possibilitat de fer un diagnòstic de la teva empresa en els àmbits de transformació digital, econòmica i social. Emplena aquesta enquesta i et respondrem amb els resultats.