Transformació Digital

 

Area8 vol promoure i impulsar el desenvolupament de les potencialitats d’Indústria 4.0 focalitzant les prioritats de la intervenció: el desenvolupament de la impressió additiva, el Big data, la transformació digital empresarial, la mobilitat urbana connectada i sostenible, l’eficiència i millora a energètica, el 5G i les telecomunicacions, la digitalització empresarial i la connectivitat de darrera generació, aplicades al teixit empresarial de serveis i la industria.

Amb això es pretén experimentar la seva aplicació en entorns industrials i tecnològics d’ample abast i especialment en l’entorn metropolità de Barcelona i contribuir a la millora  i actualització tècnica i tecnològica del teixit empresarial, des de la microempresa a la gran empresa

Transformació ecològica

 

Les especialitzacions territorials de l’Area8 han de plantejar solucions a reptes “Smartcity”, a la logística sostenible, solucions a la transició energètica o la creació d’una xarxa tancada d’energia neta i sostenible. Enfortiment de l’economia circular i creació de sinergies empresarials que simplifiquin processos i potenciïn les accions empresarials des del comú.

Transformació social

Un dels objectius d’Area8 és contribuir al desenvolupament socioeconòmic local, des de la iniciativa per a la innovació empresarial, la Responsabilitat Social Corporativa  i en col·laboració públic-privada.

Area8 t’ofereix la possibilitat de fer un diagnòstic de la teva empresa en els àmbits de transformació digital, econòmica i social. Emplena aquesta enquesta i et respondrem amb els resultats.