Jordi Baiget és elegit President de l’associació Area8

La nova associació empresarial AREA8, centre impulsor de la reindustrialitzar digital, nomena president l’exconseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Baltasar Pozuelo, president d’AEPedrosa, ha estat nomenat Director General d’Area8.

 

L’associació Area8, constituïda el passat mes de febrer, ha elegit president a Jordi Baiget, exconseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i a Baltasar Pozuelo, director general. En el Comitè de Direcció de l’Area8 es va reunir el passat dia 4 de març per a escollir la nova junta i aprovar el pla d’actuació.

L’associació Area8 neix amb l’objectiu d’impulsar un projecte sostenible i socialment responsable i desenvolupar les potencialitats de la Indústria 4.0, desenvolupament de la impressió 3D i de la Mobilitat Urbana Connectada, el desplegament de 5G, projectes transversals d’indústria 4.0 i la Transformació Digital de les pimes.

Amb aquesta nova associació, AEPedrosa, associació impulsora de la nova entitat, es dota d’una eina estructural que li ha de permetre sumar sinergies i ampliar el projecte que en el seu moment es va fer a l’entorn del que es va anomenar are@8, una zona de molt alta connectivitat on s’ubica la major concentració de data centers, cloud computing i big data.

Area8 neix amb la voluntat d’esdevenir l’instrument clau per al desenvolupament territorial entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat i a tocar del Prat del Llobregat.

El passat divendres 15 de febrer es va celebrar l’acte de constitució de l’associació que va comptar amb empreses impulsores i noves empreses que s’han anat sumant al projecte. Sertram, Genebre, Airpharm, Filmax, Banc Sabadell, Total Courier, Donnay, UPC, United Trade de Bremen, Tècnica de Fluids, Andubay o la pròpia AEPe, són algunes de les empreses que formen part d’Area8.

Tags:
,