Jordi Baiget és elegit President de l’associació Area8

Jordi Baiget és elegit President de l’associació Area8

La nova associació empresarial AREA8, centre impulsor de la reindustrialitzar digital, nomena president l’exconseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Baltasar Pozuelo, president d’AEPedrosa, ha estat nomenat Director General d’Area8.

 

L’associació Area8, constituïda el passat mes de febrer, ha elegit president a Jordi Baiget, exconseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i a Baltasar Pozuelo, director general. En el Comitè de Direcció de l’Area8 es va reunir el passat dia 4 de març per a escollir la nova junta i aprovar el pla d’actuació.

L’associació Area8 neix amb l’objectiu d’impulsar un projecte sostenible i socialment responsable i desenvolupar les potencialitats de la Indústria 4.0, desenvolupament de la impressió 3D i de la Mobilitat Urbana Connectada, el desplegament de 5G, projectes transversals d’indústria 4.0 i la Transformació Digital de les pimes.

Amb aquesta nova associació, AEPedrosa, associació impulsora de la nova entitat, es dota d’una eina estructural que li ha de permetre sumar sinergies i ampliar el projecte que en el seu moment es va fer a l’entorn del que es va anomenar are@8, una zona de molt alta connectivitat on s’ubica la major concentració de data centers, cloud computing i big data.

Area8 neix amb la voluntat d’esdevenir l’instrument clau per al desenvolupament territorial entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat i a tocar del Prat del Llobregat.

El passat divendres 15 de febrer es va celebrar l’acte de constitució de l’associació que va comptar amb empreses impulsores i noves empreses que s’han anat sumant al projecte. Sertram, Genebre, Airpharm, Filmax, Banc Sabadell, Total Courier, Donnay, UPC, United Trade de Bremen, Tècnica de Fluids, Andubay o la pròpia AEPe, són algunes de les empreses que formen part d’Area8.

Tags:
,