Curso de Movilidad Sostenible

Curs de Mobilitat laboral sostenible per empreses


L’ajuntament de Barcelona juntament amb l’Autoritat del Transport Metropolità conviden a participar al curs de mobilitat laboral per a empreses.27/01/2022

L’ajuntament de Barcelona juntament amb l’Autoritat del Transport Metropolità conviden a participar al curs de mobilitat laboral per a empreses. Les dates previstes pel curs de mobilitat laboral per empreses, es realitzarà en dues sessions el dia 21 i 23 de març de 16 a 18 h.

És un taller pràctic adreçat a empreses, institucions i organitzacions per aportar eines i propostes d’actuació a favor d’una mobilitat laboral més sostenible, posant en valor els múltiples beneficis que se’n derivin. En aquest sentit, el curs va dirigit, entre d’altres, a aquelles persones a les empreses, institucions i/o organitzacions que gestionin la mobilitat dels seus treballadors.

Si esteu interessats en realitzar el curs, envieu un correu electrònic de confirmació amb les següents dades [nom, empresa i càrrec, taller escollit i dades de contacte], o trucar si es vol més informació. Places limitades i sota inscripció.
Correu electrònic: tallers-atm@socioambiental.cat

Telèfon 676 516 679

Per a més detalls fes clic per veure el programa.