Baltasar Pozuelo: “L’ocupació ens farà sortir de l’esvoranc”

Televisió de L’Hospitalet ha entrevistar Baltasar Pozuelo, director d’Area8, per conèixer les impressions del teixit empresarial davant la crisi sanitària i el futur més immediat. A més, l’informatiu local també ha volgut destacar la creació del Consorci per l’Hidrogen Renovable (CH2R) i les oportunitats que generarà.

Pozuelo ha explicat que les empreses estan vivint aquesta època amb “incertesa” i gestionant els canvis dia a dia. “La pandèmia ha provocat que moltes empresses no aguantessin la sacsejada, però moltes altres, sí i tenim esperances en que la situació repunti amb força”, ha declarat.  El director d’Area8 reclama que des de l’administració no s’oblidi d’ajudar a les empreses, que són “generadores d’ocupació i riquesa i l’ocupació ens farà sortir de l’esvoranc”.

El director d’Area8 també ha valorat la legislació sobre el teletreball perquè “és un sistema que ha vingut per a quedar-se”, però recalca que “el que es va fer amb l’estat d’alarma va ser treballar a casa, no teletreballar, la regulació era necessària i ara cal veure com s’aplica”.

D’altra banda, L’Informatiu també ha mostrat interès davant la recent creació del Consorci per l’Hidrogen Renovable (CH2R), un grup de treball que persegueix l’objectiu de la descarbonització mitjançant aliances que desenvolupin tecnologies d’hidrogen verd. “Es tracta d’una tecnologia neta que, a més, és creadora d’ocupació, per tant, és un guany per al mediambient, les persones, les empreses i la ciutat”, ha afirmat Baltasar Pozuelo.