Area8 serà ponent a l’Advance Manufacturing Barcelona

El president de l’Associació Area8, Baltasar Pozuelo, ha estat convidat com a ponent Advanced Manufacturing Barcelona, un dels esdeveniments més destacats del món de la innovació industrial. La xerrada titulada “Models d’eficiència energètica a la indústria” està programada per al 14 de setembre a les 17:00 hores al recinte firal de Gran Via

La xerrada centrarà un tema fonamental per al futur de la indústria: l’eficiència energètica. En un món on la sostenibilitat i la reducció de costos operatius són prioritàries, la gestió eficient de l’energia ha esdevingut un factor crític per a l’èxit de qualsevol empresa.

L’Advance Manufacturing Barcelona és un esdeveniment líder en innovació industrial que presenta en 2 dies els darrers avenços en fabricació, mecanitzat i processament de metalls, robòtica i automatització. És una trobada 100% professional que és una aposta segura per a negocis, contactes i networking.

Tindrà lloc del 13 al 14 de Setembre al Pavelló 1 de la Fira de Barcelona – Gran Via. Més informació a https://www.advancedmanufacturingbarcelona.com/activity/mesa-redonda-organizada-por-el-foro-de-industria-y-energia/ per registrar-se i assegurar un seient a la taula rodona.