Indox logo

Nou soci d’Àrea 8: INDOX


Feliços de sumar més organitzacions a la nostra comunitat14/03/2022


Us donem una calida benvinguda a INDOX. Empresa dedicada a la a la fabricació d’equips per al transport, distribució i emmagatzematge de carburants i gasos liquats (gasos de l’aire, GLP, GNL). Amb una extensa experiència i reconeixement nacional i internacional. Les seves oficines i instal·lacions d’Indox Energy Systems SL tenen la seu central a Anglesola (Lleida) Espanya, amb una capacitat de producció anual de 460 unitats. Indox Energy Sytems ofereix els productes necessaris per al transport, distribució i emmagatzematge de carburants i gasos liquats (cisternes, contenidors, dipòsits).

Dins dels seus serveis ofereixen:

  • Assistència tècnica de tot tipus de cisternes i dipòsits a les nostres instal·lacions o al client.
  • Lliurament del producte amb la documentació de qualitat i fabricació corresponent
  • La seva qualitat ve avalada pel seguiment minuciós del seu departament de qualitat i certificada per entitats oficials d’inspecció externa (BV, TUV, SGS,..)
  • Serveis de revisió i renovació de la certificació ADR de les cisternes.
  • Acompanyament tècnic i denginyeria en projectes relacionats amb la criogènica (Regasificació, Estació de Serveis GNL, GNC) així com de carburants.
  • En cas de cisternes sobre camió, possibilitat de subministrar el camió òptim per a més eficiència i relació qualitat/preu.
    I a més tenen serveis personalitzats de postvenda.

Contacta amb INDOX!

Tags:
, ,