Nuevo Socio de AREA8 etif

Nou soci d’Àrea 8: ETIF


Feliços de sumar més organitzacions a la nostra comunitat02/03/2022

Us donem una calida benvinguda a ESPAI TÈCNIC D’INNOVACIÓ I FORMACIÓ. Empresa dedicada a la formació i la innovació amb més de 30 anys dexperiència.
Formació a totes les àrees, des de les més genèriques a les més especialitzades.Tenen un departament dedicat a la investigació, desenvolupament i aplicació de noves tecnologies. Treballen de manera activa en la creació de metodologies i eines per a la formació, tant presencial com a virtual. Realitzen estudis, sistemes telemàtics, formació a distància i sistemes de qualitat per a particulars i empreses.

Els seus professors tenen àmplia experiència i estan acreditats per a les formacions que realitzen.
L’equip humà d’oficines d’ETIF fa les tasques de gestió comercial i gestió administrativa dels cursos així com el tracte directe amb l’alumne. Si necessiteu algun tipus d’informació, cordialment us ajudaran a triar el curs més adequat a les vostres necessitats.
A més, compten amb formació per a persones a l’atur i per a persones en actiu 100% subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
El seu objectiu és ajudar persones i empreses, formant, assessorant i facilitant un servei personalitzat.

Tags:
, ,