Climate Partner logo

Nou soci d’Àrea 8: ClimatePartner


Feliços de sumar més organitzacions a la nostra comunitat01/01/2023

En Area8 comencem el 2023 de la millor manera, sumant nous associats! Us donem una calida benvinguda a ClimatePartner. Ajuden les empreses a calcular i reduir les emissions de carboni ia compensar les emissions inevitables.

Són un proveïdor líder de solucions en l’àmbit de l’acció climàtica, combinen la consultoria individualitzada amb un programari únic al mercat.
Ofereixen projectes de compensació d’emissions de carboni que compleixen estàndards reconeguts com el Gold Standard o el Verified Carbon Standard. Aquests projectes operen en diferents regions amb diverses tecnologies en sintonia amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

A Climate partner dissenyen solucions adaptades específicament a cada empresa.

Dins dels seus serveis ofereixen:

  • Mesurar la petjada de carboni corporativa (CCF), permet comprendre les emissions de carboni relacionades amb les activitats de la vostra empresa.
  • Mesurar la petjada de carboni de producte (PCF): Anàlisi de cicle vital focalitzats en les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle de productes o serveis
  • Reduir les emissions de carboni: assessoren i creen una estratègia dacció climàtica significativa per a la seva empresa.
  • Compensació d’emissions de carboni: Així pot aconseguir productes i serveis carboni neutres
  • Comunicació: ajuden a comunicar la seva acció climàtica de manera transparent, clara i creïble.

Coneix més sobre el que et poden oferir!

Contacta amb ClimatePartner!

ClimatePartner Spain SL (sede: Barcelona)
C. de Pallars 193. 08005 Barcelona
www.climatepartner.com/es
spain@climatepartner.com

Tags:
, ,