Jordi Baiget, president d’Area8, reivindica la col·laboració empresarial en una entrevista a El Nacional

El diari digital El Nacional ha entrevistat Jordi Baiget, president d’Area8, dins d’una sèrie d’entrevistes a personatges destacats dels àmbits de l’economia, la ciència, la cultura i la societat catalana amb motiu de la sisena edició dels Premis Talent de la Welcome Talent Society (WTS) i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Durant la conversa, Baiget ha destacat la importància de la digitalització de les empreses, que ha estat clau durant aquesta crisi: “La digitalització és el sistema nerviós, et dóna totes les terminacions que et permeten estar viu. Si no fos per a les eines digitals, moltes empreses haurien tancat”. Això sí, recorda que per a implantar un bon sistema digital “cal tenir bones infraestructures com tenim a la zona de l’Area8″.

D’altra banda, Baiget ha remarcat un dels valors més importants de l’associació: la col·laboració entre empreses. “Area8 és una agrupació d’empreses multisectorial. S’ha d’impulsar el treball en xarxa, els projectes comuns, per donar resposta a les necessitats col·lectives com la mobilitat sostenible, l’energia eficient i l’aprofitament i el respecte al medi ambient”, ha declarat.

Per al president d’Area8, la capacitat de resiliència de la indústria ha quedat demostrada durant aquesta crisi i, gràcies a ella, serà capaç de seguir lluitant i continuar endavant.

Per a llegir i veure l’entrevista completa, feu click aquí.