IV Construïm Futur – Cambrils


La jornada de networking que va tenir com a eslògan “Creixement i Sostenibilitat”15/06/2022

Feliços d’haver participat de Construïm Futur, a Cambrils, la jornada de networking que va tenir com a eslògan “Creixement i Sostenibilitat”. Es van debatre i exposar propostes, tendències i accions per part de diferents empreses i institucions que van marcar un full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del nostre territori. El nostre CEO Baltasar Pozuelo va estar present representat Area8.

En la seva quarta edició, va comptar amb convidats que eren professionals i directius de l’empresa privada i a representants d’institucions públiques, qui van parlar d’idees per a prosperar de manera sostenible, la situació del mercat immobiliari i Real Estate, eficiència energètica, infraestructures, finançament i sobre els Fons Next Generation, entre d’altres.

Els ponents convidats al Construïm Futur van ser: Jordi Ciuraneta, president de PIMEC a Tarragona; Oliver Klein, alcalde de Cambrils; Robert Moragues, CEO de Bamboo Comunicació; Mercè Conesa, directora de l’Incasòl; Virginia Guinda, vicepresidenta de Foment del Treball i presidenta de la Comissió d’Energia; Carlos Cifuentes, CEO d’Energytas; Josu Gómez Barrutia, màster en Gestió, Urbanisme i Patrimoni per a l’Institut Europeu d’Empreses; José Antonio Mas, president del Col·legi API’s de la província Tarragona; José M. Santos, gerent de negoci àrea mediterrània d’Ibercaja; Josep M. Torné, CEO de GICSA, empresa constructora; Baltasar Pozuelo, CEO Associació Area8, Administrador del Consorci per a l’Hidrogen Renovable/Verd (CH2R/V) i Membre del CE (Capítol Espanyol) del Club de Roma; Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Francisco Vallès. regidor de Medi Ambient de Cambrils; Enric Daza, tinent d´alcalde i regidor d´Urbanisme de Cambrils i Salvador Sedó, responsable de Desenvolupament Sostenible de Foment del Treball Nacional.

Per llegir més sobre la jornada obre el següent link: https://www.laguiadereus.com/iv-salo-construim-futur-a-cambrils/

Tags:
,