Invitació a Programa de Desenvolupament directiu


La formació que necessites per impulsar el teu negoci des del lideratge i el desenvolupament directiu21/01/2022

Els convidem al programa de Desenvolupament Directivo, 40 hs de formació clau per al desenvolupament personal i professional. La capacitació serà impartida per Mariela Villar, professional guardonada amb el Premi a l’Excel·lència Empresarial per la Revista Executius. Amb més de 15 anys d’experiència directiva -executiva i formadora en empreses capdavanteres de diversos sectors.

A qui s’adreça el programa?

Aquest programa capacita directius, professionals i treballadors d’empreses que vulguin augmentar-ne el potencial directiu. Obtenint
millores en els resultats dels seus negocis, la seva feina i la dels seus col·laboradors.

Objectius del programa

  • Definir l’objectiu professional de cada participant i desenvolupar el pla d’acció per aconseguir-ho amb èxit.
  • Ser capaços d’afrontar amb garanties d’èxit tots els objectius, els reptes i les situacions inherents a un càrrec directiu, amb resultats positius i tangibles per a lempresa.
  • Accelerar el desenvolupament personal i professional dels assistents, adquirint coneixement de les habilitats directives i desenvolupant actituds dèxit, en un període breu de temps.

Descarrega el document per accedir a més informació del Programa de Desenvolupament Directiu Programa Desarrollo Directivo Área 8 I Edición.ppt.pdf

Per conèixer la trajectòria de Mariela Villar, la formadora del Programa descarrega aquest arxiu.

Per inscriure’t, completa el següent formulari i envia’l a direccio@area8.cat


Los invitamos al programa de Desarrollo Empresarial, 40 hs de formación claves para el desarrollo personal y profesional.

¿A quién se dirige el programa?
Este programa capacita a directivos, profesionales y trabajadores de empresas que quieran aumentar su potencial. Obteniendo
mejoras en los resultados de sus negocios, su trabajo y el de sus colaboradores.

Objetivos del programa

  • Definir el objetivo profesional de cada participante y desarrollar el plan de acción para conseguirlo con éxito.
  • Ser capaces de afrontar con garantías de éxito todos los objetivos, retos y situaciones inherentes a un cargo directivo, con resultados positivos y tangibles para la empresa.
  • Acelerar el desarrollo personal y profesional de los asistentes, adquiriendo conocimiento de las habilidades directivas y desarrollando actitudes de éxito, en un período breve de tiempo.

Descarga el documento para acceder a más información del Programa de Desarrollo Directivo Programa Desarrollo Directivo Área 8 I Edición.ppt.pdf. Para conocer la trayectoria de Mariela Villar, la formadora del Programa descarga este archivo.

Para incribirte, completa el siguiente formulario y envialo a direccio@area8.cat