Planta entre manos

ICDQ, entitat acreditada en Validació DNSH


Felicitem els nostres socis d’ ICDQ23/09/2022

ICDQ acaba de rebre l’acreditació d’ENAC en Validació del Principi DNSH, convertint-se així en una de les primeres entitats acreditades a Espanya per Validar les autoavaluacions de compliment del Principi DNSH.

L’Autoavaluació del Compliment del Principi DNSH és un requisit del Mecanisme Europeu de Recuperació i Resiliència (MRR), que finança només aquells projectes que respectin el principi de “no causar un dany significatiu”, o DNSH (en les seves sigles en anglès – “Do no significant harm”).

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència és una gran oportunitat per a les empreses espanyoles. Els fons europeus impulsats per la Comissió Europea per a la recuperació Next Generation EU venen a ajudar a superar els efectes de la pandèmia, sobre les bases necessàries per marcar una competitivitat a llarg termini.

Això implica que, com a part de l’avaluació de les sol·licituds d’ajuts per a qualsevol tipus de projecte, l’Administració està exigint als sol·licitants una validació per part d’una entitat acreditada per ENAC, com ICDQ, que demostri aquest compliment per garantir que l’autodeclaració de l’organització sol·licitant té una base tècnica sòlida, és raonable i està suficient i apropiadament justificada.

Contacta con ICDQ

https://www.icdq.es/ca/all-service-list/validacio-de-la-autoevaluacio-del-cumpliment-del-principi-dnsh/