Congrés Internacional d’Hidrogen Verd i Electromobilitat —28 de Setembre

Congreso Internacional de Hidrógeno Verde y Electromovilidad 28 de Septiembre


Congreso de H2 Verde y Electromovilidad

Ubicación:
C/Juan Goytisolo, 11 de L’Hospitalet de Llobregat

Fecha:
28 de Septiembre de 2022

L’Hidrogen verd forma part de les energies netes i és fonamental per a la descarbonització i la transició ecològica. La seva projecció és clau per a un futur més sostenible. Per això a Àrea 8 organitzem el “Congrés Internacional d’Hidrogen Verd i Electromobilitat” per ajudar a difondre, conèixer i aprofitar el gran potencial de l’Hidrogen Verd i les seves aplicacions a la nostra regió ia nivell global.

El Congrés tindrà quatre eixos: demostratiu, exposició, conferències i Jornada de la Bioregió Cantàbric Mediterrani (BCM).

Demo (Showroom): Podràs experimentar el H20 verd i els seus beneficis en electromobilitat. Tant al pàrquing i carrers propers a l’Hotel ia l’Auditori es desenvoluparan diverses activitats d’ús i demostració de mobilitat amb Hidrogen i elèctrics dins de l’H2Experience

Expo: Es presentaran les darreres novetats, investigacions i tendències en Hidrogen Verd i electromobilitat. S’hi habilitaran espais on les empreses interessades podran exposar i intercanviar informació.

Conferències: S’abordarà tot allò relacionat amb la normativa de RETROFIT a la Unió Europea. L’escenari local (Barcelona/Catalunya i el seu entorn), a Espanya i globalment.

Jornada de la Bioregió Cantàbric Mediterrani (BCM), s’exposaran els projectes de les Valls d’Hidrogen de la Bioregió i els seus Nexos. Seran dues jornades de presentació: una referida al sector Ebre/Cantàbric i una altra al Sector Ebre/Mediterrani. Es donarà a conèixer el que s’està fent, els avenços i explorar sinergies i complementarietats per a l’estratègia de Valls d’Hidrogen fomentada per la UE, des d’un punt de vista Bioregió.

Es parteix del canvi!

Si la teva i/o la teva empresa/organització volen sumar-se a aquesta convocatòria!

Convidem a participar totes les persones, professionals, entitats, empreses, organitzacions, que estiguin interessats/des en les energies renovables, que vulguin conèixer sobre l’Hidrogen Verd i el seu enorme potencial en Electromobilitat.

Per participar envia’ns un correu a congresoh2er@area8.cat

Les empreses interessades poden contactar amb els organitzadors per a la reserva de sals, espais, menjars o allotjament, que es gestionaran directament amb l’Hotel per l’entitat Associació rea8.

Per descarregar els horaris d’activitats fes clic aquí

Per apuntar-se al Congrés d’H2 Verd enviar correu acomunicacio@area8.cat o congresoh2ev@area8.cat

Para apuntarse al Congreso de H2 Verde enviar correo a: congresoh2ev@area8.cat


Para leer en castellano el programa completo del Congreso de Hidrógeno Verde y Electromovilidad haz clic aquí.

Espais de trobada “Networking”

En l’àmbit relacional (networking) hem establert tres fites de referència, a les quals se sumen les pauses-per a cafè entre ponències matinals que seran:

  • Dinar Institucional del 28, al Hotel Fira Congress, amb autoritats i patrocinadors.

Còctel-Sopar del dia 27

Terrassa de l’Hotel Fira Congress. Obertura del Congrés per l’Alcadesa de l’Hospitalet de Llobregat Núria Marín Martínez

Per reserves enviar correu a sopar@area8.cat

Dinar Solidari

Presidida pel Sr. Albert Castellanos Maduell, Secretari d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya

Per reserves enviar correu a dinar@area8.cat