Energia fotovoltaica, solució de present i de futur

Els experts d’Area8 van oferir un webinar sobre les possibilitats de la fotovoltaica i posen a disposició de les empreses un qüestionari diagnòstic de transició energètica

 

Area8  va protagonitzar el webinar sobre energia fotovoltaica que va oferir el dimecres 20 de maig Cooltura FM. En aquesta xerrada, que va comptar amb la participació de Baltasar Pozuelo i Olivier Sage, director i assessor en transició energètica d’Area8, es va explicar com la nova Llei de canvi climàtic busca ser una sortida a la crisi i l’impacte directe que això té sobre molts negocis, entre ells, el fotovoltaic.

Sobre la indústria de l’energia fotovoltaica, Olivier Sage va assegurar que “es troba en un moment de gran maduresa que fa que s’hagi facilitat molt la seva instal·lació, des de l’usuari particular a grans empreses”. Baltasar Pozuelo va aprofitar l’ocasió per exposar el projecte de fotovoltaica distribuïda d’Area8: “es tracta de 300 MW de plaques fotovoltaiques en les teulades del territori Area8, més de 300.000 milions d’euros d’inversió i una reducció d’emissions de 200.000 tones de CO2 a l’any, que serien 500.000 si suméssim la Hidrogenera Verda. Area8 es converteix en una Fàbrica de Futur Blau per a una Barcelona al capdavant de les greencities”.

Emmagatzematge d’energia, comunitats energètiques i altres solucions per a l’era de la sostenibilitat, en què les empreses han de tenir un rol destacat.

Durant el webinar, els espectadors van tenir l’oportunitat de participar i resoldre els seus dubtes amb els experts i ara Area8, a més, posa a la seva disposició un qüestionari que permet diagnosticar l’estat de la transició ecològica d’una companyia, així com els seus reptes i oportunitats de present i futur en aquest àmbit. El qüestionari emplenat el podeu enviar a olivier.sage@gmail.com i rebreu una resposta el més aviat possible.