Solar Storage + Espana

Energia fotovoltaica per a la descarbonització de la indústria


Invitació: Workshop FIE08/05/2023

Aquest dijous 11, nostre CEO Baltasar Pozuelo participa del workshop “Energia fotovoltaica per a la #descarbonització de la #indústria” organitzat pel Fòrum Indústria i Energia (FIE), en el World Trade Center de Barcelona.

El workshop comptarà amb experts de l’àmbit institucional i empresarial com Albert Ballbé, Coordinador de Projectes de la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya; Carlos Montoya, responsable de l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi de l’Energia (IDAE); Blanca Losada, CEO de Fortia Energia i Susana Tantos, project manager del Dept. d’Enginyeria i Sostenibilitat de l’Associació de la Indústria Navarra.

Els ponents analitzaran què cal fer perquè la indústria adopti l’energia fotovoltaica, quines són les barreres actuals al seu desenvolupament i es presentaran experiències de l’aplicació d’aquesta energia en entorns industrials, amb casos d’èxit de companyies industrials com Nestlé, AkzoNobel i Neoelectra, així com projectes de comunitats energètiques, que exposarà Baltasar Pozuelo, nostre CEO d’Àrea 8.

L’esdeveniment s’emmarca a Solar+Storage, una exposició i conferència impulsada per RE+Events i la revista PV Magazine.

Programa

Places limitades. Inscripció gratuïta enviant un email a:
info@foroindustriayenergia.com


Tags:
, ,