El BCL i l’AMB organitzen una jornada sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità

El Barcelona Centre Logístic, soci d’Area8, organitza, juntament amb l’AMB, la sessió de debat El PDU metropolità: on estem i cap a on anem, que tindrà lloc el proper 10 de desembre a les 12:00 hores a la Sala del Consell Metropolità de l´AMB , per tal de conèixer de la mà del seu propi equip redactor quines són les línies generals del nou PDU i quines seran les seves principals determinacions en matèria d’activitat econòmica i mobilitat. 

Es tracta d’una sessió que ens ha de permetre anticipar la visió estratègica i de futur de la planificació urbanística impulsada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona sobre el posicionament del sector logístic i industrial, la seva escala territorial i la provisió i gestió de les infraestructures associades.

Aquest PDU suposarà, a la pràctica, la revisió del Pla General Metropolità (PGM) vigent des del 1976. Per tant, es tracta d’una figura de planejament absolutament cabdal, que condicionarà el mapa urbanístic metropolità al llarg de diverses dècades.

Aquesta sessió resulta especialment oportuna atès que es troba en període d’informació pública l’Avanç del PDU, fins el proper 13 de desembre (tot i que amb una alta probabilitat aquest termini es pot acabar ampliant fins el 31 de gener de 2020). 

Les següents passes seran l’aprovació inicial del PDU, un nou període d’informació pública, l’aprovació provisional i l’aprovació definitiva. Per tant, comença el llarg viatge d’aquest nou PDU i BCL us anima a participar-hi des de la primera fila.

TÍTOL: El PDU metropolità: on estem i cap a on anem

DATA I HORA: 10-12-19 a les 12:00 h.

LLOC: Sala del Consell Metropolità, a la 7a planta de l´AMB (Carrer 62, núm. 16-18, Zona Franca, 08040 – Barcelona)

Descarregar el programa