Congreso de H2 Verde y Electromovilidad

Congrés Internacional d’Hidrogen Verd i Electromobilitat


El proper 28 de Setembre19/09/2022

L’Hidrogen verd forma part de les energies netes i és fonamental per a la descarbonització i la transició ecològica. La seva projecció és clau per a un futur més sostenible. Per això a Àrea 8 organitzem el “Congrés Internacional d’Hidrogen Verd i Electromobilitat” per ajudar a difondre, conèixer i aprofitar el gran potencial de l’Hidrogen Verd i les seves aplicacions a la nostra regió ia nivell global.

El Congrés tindrà quatre eixos: demostratiu, exposició, conferències i Jornada de la Bioregió Cantàbric Mediterrani (BCM).

• Demo (Showroom): Podràs experimentar el H20 verd i els seus beneficis en electromobilitat. Tant al pàrquing i carrers propers a l’Hotel ia l’Auditori es desenvoluparan diverses activitats d’ús i demostració de mobilitat amb Hidrogen i elèctrics dins de l’H2Experience

• Expo: Es presentaran les darreres novetats, investigacions i tendències en Hidrogen Verd i electromobilitat. S’hi habilitaran espais on les empreses interessades podran exposar i intercanviar informació.

• Conferències: S’abordarà tot allò relacionat amb la normativa de RETROFIT a la Unió Europea. L’escenari local (Barcelona/Catalunya i el seu entorn), a Espanya i globalment.

• Jornada de la Bioregió Cantàbric Mediterrani (BCM), s’exposaran els projectes de les Valls d’Hidrogen de la Bioregió i els seus Nexos. Seran dues jornades de presentació: una referida al sector Ebre/Cantàbric i una altra al Sector Ebre/Mediterrani. Es donarà a conèixer el que s’està fent, els avenços i explorar sinergies i complementarietats per a l’estratègia de Valls d’Hidrogen fomentada per la UE, des d’un punt de vista Bioregió.

Per apuntar-se al Congrés d’H2 Verd enviar correu acomunicacio@area8.cat o congresoh2ev@area8.cat

Us esperem!