Baltasar Pozuelo, president d’Area8, participa en un col·loqui a The Propeller Club

Els socis de The Propeller han conegut els objectius i línies d’actuació de l’associació Area8.

El president de l’associació Area8, Baltasar Pozuelo, ha participat en un esmorzar-col·loqui de The Propeller Club de Barcelona, en el que ha exposat els objectius i les línies de treball de l’Area8 als socis del club.

The Propeller és un club de directius i empresaris en actiu vinculats professionalment a diferents sectors industrials i al comerç internacional, especialment en els àmbits de la logística, el transport i el sector marítim-portuari.

En el seu discurs, Pozuelo ha explicat els eixos vertebrals de l’actuació de l’associació Area8: connectivitat, energia i sostenibilitat, així com les tres àrees d’innovació amb les que es treballa: tecnològica, socioeconòmica i de formació́ 4.0. També ha parlat sobre la importància del territori, que en Area8 juga un paper destacat: “Barcelona és, sense dubte, l’enclavament logístic estratègic i potencial eix global del mercat del sud d’Europa i del Mediterrani. A més, Barcelona-La Marina és l’origen de la connectivitat a Catalunya, el lloc on la proximitat a les infraestructures tecnològiques bàsiques del futur representa un enclavament IT estratègic”.

Pozuelo ha aprofitat la trobada per remarcar la importància de que les empreses estiguin preparades per a la nova era i ho facin en col·laboració unes amb les altres, creant ecosistemes basats en interessos comuns, entre els que han de destacar la innovació, la sostenibilitat i la digitalització. En aquest escenari, l’Area8 té un paper clau ja que és el vincle que uneix i impulsa la nova indústria 4.0, tal com ha destacat el seu president: “Area8 vol ser aquest valor compartit que ens faci forts, millors, competitius, eficients i sostenibles, en un ecosistema singular. Estem davant una nova era, una oportunitat, les empreses volem seguir aquí́, adaptant-nos, acompanyades, impulsant els canvis en una nova era de les persones amb propostes, amb projectes i amb iniciatives de suma positiva”.

La intervenció ha acabat convidant als presents a sumar-se al projecte per enfortir-lo i treballar plegats en els reptes de present i de futur.

Veure el discurs sencer del president d’Area8