Area8 presenta el seu projecte de mobilitat sostenible al plan MOVES

L’associació empresarial pretén crear una xarxa de transport sostenible i compartida per facilitat els desplaçaments dels treballadors.

L’associació Area8 ha presentat el projecte “Acció de mobilitat al treball compartida i sostenible” al programa MOVES, que dóna ajudes a projectes de mobilitat sostenible.

La proposta d’Area8 pretén oferir una alternativa a la mobilitat dels treballadors mitjançant una plataforma de transport compartida i sostenible. Preveu, per una banda, crear nou rutes laborals descentralitzades, és a dir, amb origen fora de Barcelona, que es farien amb un autobús elèctric, i, per una altra banda, la incorporació de 500 bicicletes i 500 patinets elèctrics.

Dins de les actuacions, Area8 remarca la importància de crear plans de mobilitat dins de les empreses, amb la figura d’un gestor de mobilitat, que serveixin per desenvolupar també plans de mobilitat per tota una àrea, com ara un polígon.

Aquest projecte no solament aposta per una mobilitat sostenible sinó que beneficia a la seguretat i la puntualitat dels treballadors i suposa una solució a l’activació de la Zona de Baixes Emissions a Barcelona a partir de l’1 de gener de 2020, que afectarà als desplaçament de milers de treballadors.

Per saber-ne més, podeu consultar el projecte complet aquí.