Flyer Congress +45

4t Congrés sobre “L’Ocupació de les persones de més de 45 anys


INVITACIÓ: 24 de Novembre18/11/2022

Des d’Area8 us convidem a participar del 4t Congrés Assat50 sobre l’Ocupació de les Persones Parades de Més de 45 Anys. El proper 24 de novembre a l’Auditori Barradas a Rambla Just Oliveres, 56, de l’Hospitalet. Comptem amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, així com del SOC, i d’altres associacions i entitats públiques i privades, com ara AE Pedrosa i la nostra entitat.
Sota el lema “SOM Experiència Eina de futur Aprofita’t”, es debatrà sobre l’ocupació del col·lectiu.

La taxa d’atur del col·lectiu segons l’últim Informe del Mercat de Treball de les persones de més de 45 anys del 2022, dades 2021, va ser del 54,53% del total. La probabilitat de sortir de l’atur per aquestes persones és molt més difícil, a causa de la pèrdua de motivació per la discriminació per edat, per problemes de salut deguts a l’estrès mental, l’acumulació de nivells insostenibles de deute o els problemes d’accés a l’habitatge.

Es comptarà amb persones de reconegut prestigi expertes en les temàtiques exposades. A la tarda hi haurà un Networking a on es posaran en contactes empreses i persones de més de 45 anys que busquen feina, que podran accedir a diferents ofertes i les empreses podran seleccionar candidat/ates. Paral·lelament es faran tallers sobre com fer un bon currículum i com passar amb èxit una entrevista de treball, també com superar la situació després de quedar-se sense feina.

Podeu fer la inscripció al següent enllaç abans del 22 de novembre:
Inscripció 4t Congrés Assat50
O bé enviant un correu electrònic a: congresassat2014@gmail.com
Si voleu tenir informació sobre els altres congressos, entreu a: https://congresocupaciomes45anys.blogspot.com/
US esperem!


Tags:
,