El 3D Factory Incubator rep a l’Area8

Els socis d’Area8 han pogut visitar les instal·lacions del 3D Factory Incubator, la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió 3D. El centre va ser inaugurat fa gairebé un any amb la missió de prestar serveis al col·lectiu empresarial i d’emprenedoria que incorpora la manufactura aditiva en els seus models de negoci. Aquesta incubadora vol facilitar que start-ups, autònoms i projectes d’emprenedoria corporativa trobin l’ambient i els recursos idonis pel seu aterratge en el mercat i el seu creixement, afavorint la competitivitat del teixit empresarial i emprenedor.

Els socis d’Area8 van poder fer una visita al centre acompanyats de Pere Navarro, delegat del Consorci de la Zona Franca. Les instal·lacions estan ubicades a la seu del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i inclou àrees de coworking, oficines, zona de disseny, producció i postprocessos, àrees de formació i sales de reunions.

El pròxim 30 de març està prevista una altra visita a les mateixes instal·lacions, tots els socis interessats poden enviar un correu a administracio@area8.cat.